Păstrați întotdeauna inițiativa 100%

Când este un bărbat / femeie vechi? De unde se oprește auto-inițiativa și începe dependența?

Din proprie inițiativă, luați inițiativa de a lua măsuri singur. Inițiativa (din latinescul initium, "începutul") este impulsul sau primul pas către o acțiune. În sens mai larg, inițiativa se referă, de asemenea, la capacitatea unei persoane de a acționa din proprie inițiativă, de a lua decizii sau de a manifesta un spirit antreprenorial. (Din proprie inițiativă – Bing)

În perspectivă, știm că generația, care este în prezent avansată la bătrânețe, își ia deciziile cu privire la viitor mult mai independent. Mai degrabă măsuri de precauție și chiar din ce în ce mai mult folosesc social media pentru a căuta soluții pentru ei înșiși. Aici veți găsi îngrijitorii dumneavoastră.

Bătrânul de acum 20 de ani s-a schimbat. Nu este acest lucru deja evident în modul în care hainele sunt îmbrăcate? Se reflectă în mulți ani de activități sportive?

Auto-inițiativă pentru mai multă Păstrați întotdeauna inițiativa 100% 1 sănătate a creierului

Una dintre cliente a câștigat ultimul ei meci de tenis la vârsta de 90 de ani. A realizat acest lucru din proprie inițiativă. Ea povestește despre această experiență cu cea mai mare mândrie. Persoanele care se mențin active fizic pentru o lungă perioadă de timp pot fi, de asemenea, capabile să mențină funcția creierului în formă pentru o lungă perioadă de timp. Prin activitatea regulată, creierul este alimentat în mod corespunzător cu oxigen și poate promova astfel auto-inițiativa. O parte esențială a aprovizionării corespunzătoare a creierului, sunt, de asemenea, acizii grași potriviți. Este posibil să se măsoare cei 11 acizi grași esențiali cu un test foarte simplu și să se asigure că aceștia sunt păstrați în echilibru într-un mod controlat. De ce este atât de important acest lucru?

Creierul constă într-o măsură foarte mare de grăsime. Există grăsimi care promovează inflamația și grăsimile care au un efect de reducere a inflamației asupra membranei celulare. Dacă grăsimile pro-inflamatorii depășesc grăsimile care reduc inflamația pe o perioadă lungă de timp, atunci acest lucru poate duce la depuneri în artere. Acest lucru se datorează degradării proteinelor care se atașează la pereții interiori ai arterelor și, astfel, reduc lumenul pe termen lung. Există posibilitatea de a elibera aceste artere din nou prin echilibrarea grăsimilor din organism.

Cum se poate realiza acest lucru?

În primul rând, se recomandă efectuarea unui test de acizi grași. Acest test trebuie să măsoare proporțiile de acid gras din membrana celulară. Acest lucru este posibil cu un test de sânge uscat. Acizii grași agățați pe peretele celular sunt numărați și astfel raportul dintre acizii grași omega 6 : omega 3 poate fi determinat exact. Deoarece ADN-ul este proiectat pentru un raport de 1:1, ar fi recomandat să se atingă cel puțin o valoare de 3:1. Din păcate, în societatea noastră, valorile sunt cu mult peste 17:1, ceea ce indică un indicator ridicat al inflamației la membrana celulară.

Odată cu aportul unui uleiomega adeguat, care este transportat cu polifenoli, acizii grași pot ajunge la echilibru în decurs de 4 luni. Este important să luați în mod constant uleiul și să nu întrerupeți după cele patru luni și să urmați obiceiurile vechi, deoarece atunci valorile vor cădea imediat înapoi în zona inflamatorie. Acum poți să dai dovadă de inițiativă și să ai grijă de acizii grași.

Aceasta este doar o mică parte pe care fiecare dintre noi o poate face preventiv pentru a menține sănătatea creierului pentru o lungă perioadă de timp și, de asemenea, pentru a inhiba situațiile degenerative în viteza lor în mod ideal. Inclusiv o dietă sănătoasă și echilibrată, un aport suficient de apă, celulele rămân agile și sănătoase. Echilibrarea acizilor grași duce la sănătatea creierului pe termen lung. Contează propria inițiativă pentru a te menține sănătos și în formă.

De asemenea, este recomandat să se studieze pe viață. Oamenii care sunt interesați de-a lungul vieții lor, sunt curioși și dornici să învețe, astfel să-și provoace și să-și promoveze activitatea creierului. Ar fi foarte interesant să observăm grupuri de studiu cu obiceiuri diferite de stil de viață. Care sunt diferențele dintre diferitele grupuri din domeniul inițiativei personale? Aceste activități de învățare sau, de exemplu, executarea de puzzle-uri de cuvinte încrucișate, puzzle-uri imagine, texte gap, pot forța, de asemenea, activitățile creierului.

Aceștia sunt bătrânii actuali, iar cei viitori, cum vor fi ei?

Activitățile fizice și mentale sunt obligatorii pentru fiecare dintre noi. În orice caz, ar fi foarte avantajos să cedezi oricărei letargii și să stai nemișcat și nemișcat pe canapea. Hai! Iată un alt sfat pentru o lovitură viva bună

Păstrați întotdeauna inițiativa 100% 2
Fă testul dacă ai nevoie de VIVA.

Acest lucru crește șansa ca o persoană care vine la vârstă înaintată să ia decizii de precauție, prospectiv pentru viitor. Ei merg online, caută soluții, se activează independent pentru interesele lor personale.

Aceasta este o dezvoltare minunată.

Îmi scot pălăria la voi, oamenii.

A ta Esther Chapman

WeConnectCare.com Fondator